26 februari, 2012

Badkalas!

En social helg går mot sitt slut. Igår hade vi hyrt en simhall tillsammans med två andra familjer. Simhallen var av modell mindre och hade 32-gradigt vatten. Vilken toppengrej! Det var fantastiskt skönt att bara bada på utan att ta hänsyn till andra. Och barnen njöt verkligen av det varma vattnet. Själv njöt jag i bubbelpoolen som låg bredvid den stora bassängen. Att Malin är badtokig visste vi, men nu har även storebror börjat släppa loss ordentligt i vattnet. Kul att se.

Vi har ett nytt "skal" till vår kamera så vi kunde ta bilder i bassängen. Häftigt!Efter badet vankades middag hemma hos en av de andra familjerna. Fisksoppa och min favoritefterrätt: crème brulée. Sedan en härlig blandning av melodifestival, iPad-diskussioner och lasersvärd.

Idag hade vi lunchbesök av familjen som ska vara stödfamilj för oss framöver. Vi känner dem väl och det känns som om det kommer fungera kanonbra. Största svårigheten blir nog att få storebror att acceptera att Malin ska vara hos dem ensam, eftersom han är kompis med familjens barn. By the way, kunde vi ta kaffet ute idag. VVV=vårvinterväder!

Söndagen avrundades med ännu ett evenemang: Barnens söndagskväll i kyrkan. Det var Asrid Lindgren-tema och vi sjöng bara sånger om Emil, Pippi och de andra. Flera av barnledarna var utklädda till Lindgren-karaktärer och det hela avlsutades med "luffarsmörgåsar" och saft. Jättebra initiativ, tyckte vi. Men tyvärr var Malin inte alls förtjust. Av någon anledning gillar hon inte när folk är utklädda.

Inga kommentarer: