24 januari, 2012

Hektisk tisdag

En hektisk dag i familjens liv. Malin och pappa har varit på besök hos ortoptisten (ögon). Undersökningen gick bättre än tidigare gånger och det verkar som om man kan ringa in Malins synfel mer och mer. Vi ska inte byta skärpa på glasögonen ännu och vi ska fortsätta med ögondroppar varannan vecka.

Efter ögon var det premiärdags för Malins simskola. Det är en "specialgrupp" där det går sex barn med olika funktionsnedsättningar. Malin var lite skeptisk i början men avlsutade lektionen med att hoppa från den högre kanten, till pappans och lärarens förvåning. Samtidigt som detta pågick var storebror på sin aktivitet: "vildmark och lek" i kyrkans regi och jag själv var på en teckenkurs som habiliteringen arrangerar.

Jag förstår inte varför ALLT ska hända på tisdagar?! Speciellt som vi precis hade styrt upp hela våren med avlösning just den här dagen. Det skulle alltså bli föräldrarnas eftermiddag med tid för träning och skrivande. Men vi kände att vi fick hoppa på simskolan nu eftersom det är lång kö för att få plats. Och vad det gäller teckenkursen på HAB, har vi tjatat om den i flera år! Teckenkursen kändes i varje fall bra. Läraren hade jag tidigare hört gott om och deltagarna i gruppen var trevliga. Två av dem var bekanta då vi tidigare träffats i Kungsbackas "Down-Town".

Inga kommentarer: