21 september, 2009

Minisemester med husvagnen

Vi har haft minisemester. Packade husvagnen och drog till en camping utanför Uddevalla. Det är speciellt att höstcampa, en avslappnad stämning sprider sig på campingplatsen och det är ingen kö till duschen ;). Lördagen bjöd på fantatstiskt sensommarväder med sol och värme. Den här campingplatsen (Hafsten) låg på en udde med hav på båda sidor, vackert som en dag. Vi hängde på campingen och prövad alla tre (!) lekplatserna innan vi fick besök av en kompisfamilj som befann sig i krokarna. Vi käkade pannkakor och körde "best of" bland lekplatserna. Och vann gjorde nog den stora luftkudden där våra barn kunde leka helt själva eftersom det var så lite folk på campingen.

På söndagen åkte vi till Nordens Ark. En väldigt fin djurpark, premiärbesök för oss. Det är stort och långt att gå så vi klarade inte av allt på ett besök. Men vi gör gärna ett återbesök. Vi prickade in tigermatningen, vilket var en häftig upplevelse för alla i familjen. I presentshoppen grabbade Malin tag i en tiger och släppte den inte sedan. Tur att hon inte tog den största!

Idag har vi promenerat i skogarna kring campingen innan vi lyxade oss med restauranglunch. Sedan kopplade vi på och drog hem. Den här helgen gav mersmak, vi ska leta i almanackan för att se om vi kan få till ännu en höstutflykt innan husvagnen ska ställas in för vintersömn. Men nu ska vi packa upp och förbereda veckan som kommer ... föräldramöte, träningsplanering, kurs, dagisfotografering, två barnkalas ... Jo, jo. Den här veckan kommer nog också att gå snabbt!

Inga kommentarer: