13 juli, 2009

De fyra första stegen!

Med regn i Tingsryd ... vad gör man då? Jo, man åker till Hammarplasts fabriksförsäljning och fyndar plastprylar av skilda slag. Mannen sa menande till sonen innan vi åkte "det är en sådan affär som mammor gillar". Jag undrar vem som var mest entusiastisk när vi åkte därifrån? Sonen som fått en låda med massor av fack att samla knappar i eller fadern som rusade in en andra gång för att "jag såg en bra vallabox".

Sedan var vi hos bygdens starke man "Börje i Tingsryd". Han har ett Gekås (Ullared) i miniatyr. Helt otroligt mycket saker av skilda slag, men här tröt Malins tålamod så det blev ett kort och intensivt besök. På eftermiddagen fikade vi på "Biggans café", det var mer i Malins smak.

Igår paddlade vi kanot. Precis så mysigt som jag förväntat mig. Visserligen trivdes inte Malin helt perfekt i kanoten, men med sång och glada tillrop tog vi oss till en liten strand tvärs över sjön. Där fikade vi och plockade blåbär till storebrors lycka.

Idag skriver jag något historiskt: Malin har gått 4 steg! Det hela var en lek för henne där hon tog sig mellan oss föräldrar och kastade sig i famnen sista biten. Men det är i varje fall de första stegen ...

2 kommentarer:

Branmarkarna sa...

Snart springer hon, njut så länge lugnet varar...:-)

Kram
Kerstin

Branmarkarna sa...

Snart springer hon, njut så länge lugnet varar...:-)

Kram
Kerstin