03 juli, 2009

22 grader i vattnet!

Vi förlänger vår vistelse här på Ugglarp. Här är så underbart och det ska bli sämre väder på måndag - då passar det bra att köra bil. Nu har vi istället samma lunk; bad, lunch, siesta, bad, middag och glass i stora lass.

Det är 22 grader i vattnet och fantastiskt att se Malin plaska omkring i vattenbrynet. Hon kör sin stil, björngången, rakt ut i vattnet. På alla fyra, rumpan upp i vädret och en väldig fart framåt. Vi ser många fniss och får en hel del kommentarer kring hennes stil. Helt ok för mig, hon ser kul ut. Men det känns konstigt att se när sällskapet som just skrattat roat åt hennes stil helt plötsligt ser att det är något speciellt med Malin. Då tystnar de och tittar bort. Jag förstår att ju äldre Malin blir, ju mer hennes "extra" syns, desto fler reaktioner blir det för oss att möta eller ignorera.

Fredagkväll på camping ... vi har ätit middag på den lokala restaurangen. Det unnar vi oss inte så ofta eftersom vi vanligtvis tycker att det är både godare och bekvämare att äta på hemmaplan. Och billigare! Men nu betalar vi ju för att slippa diska ;). Maten var helt ok. Nu lyssnar jag till fredagsunderhållningen som är en lokal dou som spelar covers med varierande kvalitet. Mannen är ute och springer, jag bloggar i solnedgången och hoppas att storebror äntligen har somnat!

Inga kommentarer: