14 juni, 2009

Social helg summeras

En helg späckad av sociala aktiviteter. Kul! I fredags ösregnade det hela dagen, så det blev ingen utflykt till Liseberg med storebror som jag först tänkt. Men det blev tågresa till Göteborg och ett besök på Universeum. Väl så mysigt! Det var första gången G (avlösare) hade Malin så länge att väckning, mellis och middag ingick, men det funkade kanonbra.

På lördagen hade vi stort grillparty hemma hos oss. Vi blev 18 personer till slut (vuxna och barn i en ålder från 2-8). Nu hade vi verkligen tur med vädret ... solen strålade och vi kunde duka på altanen. Det är så härligt att kunna sitta och prata medan barnen sysselsätter sig runt omkring i trädgården, allt efter ålder och intresse! Det var även roligt att se Malin agera bland så mycket folk, hon har verkligen mognat de sista månaderna. Pratar, busar, tecknar, "showar" ... gott för mammahjärtat.

Nu är det söndag och idag har vi avverkat ännu ett kalas. Det var Malin och jag som var på 1+3-kalas (två bröder som fyller tätt!). Under tiden vi var på kalas var storebror och pappa ute och åkte båt med farbror O. Det låter gammalt, men det är makens brorsa! En mycket stolt storebror berättade att han fått ratta båten själv (nåja, nästan).

Inga kommentarer: