19 april, 2009

Kalas i kvadrat

På lördagen hade vi två barnkalas på schemat. Ett för storebror och ett för Malin. Det var Malins första kalas, 2-års kalas hos S. Jättemysigt! Trodde att det skulle vara riv och slit bland leksakerna men det blev kanonbra - nästan alla var glada och leken löpte på harmoniskt. Dessutom var det en kanonfin dag så vi var ute en del.

När vi kom hem hade mannen varit och hämtat storebror och en studsmatta. Det är en snäll vän till mig som låtit oss "ärva" deras studsmatta och vi har ansvarsfullt införskaffat ett nät. Succé för hela familjen! Framför allt för storebror. Han studsade så länge han fick på lördagen och fortsatte i stort sätt hela söndagen. Jag har själv testat och flåsade efter tre minuter ... vilken kondis sonen har! Även Malin gillade studsmattan, den kommer att vara kanon för hennes motoriska träning.

Mannen och jag var på bio på lördagkvällen. Vi läste en biorecension i fredagens tidning och såg filmen redan på lördag. Det var det mest spontana biobesöket vi gjort sedan vi fick barn!!! Vi kunde lägga Malin innan vi gick hemifrån och sedan var morfar med sambo barnvakter. Kul att inte planera så långt i förväg för en gång skull! Vad såg vi då? The boat that rocked ... en charmig film att se med hjärtat, lämna hjärnan hemma. Ren underhållning. 60-tals musik, bra skådisar, roligt!

Inga kommentarer: