06 januari, 2013

Pippi och eld

Sista dagen på jullovet. Vi hann varken med röjning av julsaker eller arbetsrum innan vardagen börjar knacka på igen. Men ett kalas för storebror och en teaterföresällning med Malin blev det. Hon och pappan var och såg Pippi på Lisebergsteatern idag och det gick över förväntan. Malin har haft svårt för utklädda människor, oväntade ljud och stora folksamlingar. Det vill säga allt som rör teater. Visst, lite skräckblandad förtjustning var det allt, men ändå ett steg framåt!

Storebrors kalas hölls i skogen med temat eld och vatten. Det blir så per automatik när man ska grilla korv bredvid en bäck ;-)

Hur familjen ska orka upp till jobb och fritids imorgon är en gåta. Vi måste stiga upp minst två timmar tidigare än vad som varit standard under jullovet. Det är tacksamt att skolan börjar med en studiedag så att vi inte har ett exakt klockslag att passa på morgonen. Det ska också bli intressant hur många nya pendlare jag möter på tåget imorgon. Från och med årsskiftet är det biltullar runt Göteborg och jag räknar med att det märks ...

Inga kommentarer: