03 juni, 2012

Trädgårdshelg igen

Vi har haft en trädgårdsfixarhelg igen. En sådan intensiv trädgårdsperiod som nu har vi inte haft sedan huset byggdes för exakt nio år sedan. Och fint blir det! Idag var storkusinen här och avlöste så då kunde både pappan och jag jobba utomhus utan att passa på en rymling. Det var skönt ur många aspekter med tanke på den otroligt tuffa trotsperiod som vi befinner oss i. Det finns ingenting som inte är "nej" just nu! Tålamodet prövas ständigt...

Hursom, när storkusinen jobbar med Malin måste det vara skolboksexemplet på "avlösarservice i hemmet". Dels funkar det klockrent med Malin, dels är vi helt bekväma och känner oss verkligen avlösta när hon är här. Det hade inte varit lika enkelt med en främmande person.

Avslutningsvis måste jag berätta att jag slog till på ett nytt årslängsta vad det gäller löpningen: 6,4 km! Jag är mycket stolt eftersom jag har harvat runt kring 3,5 km hela våren. Jag lurade mig själv och bytte riktning andra varvet på slingan och då orkade jag dubbelt så långt. Och det måste finnas fler som är lika lättlurade eftersom jag fick möte med samma personer åt båda hållen. En gångbar taktik alltså!


Inga kommentarer: