09 februari, 2012

8 fiskpinnar

Igår hade jag 52 besökare på bloggen. Jag tror att det var "all time high" för en dag. Kul! Ni får gärna lämna en kommentar när ni tittar förbi, så jag får lite koll på er ;-)

Idag har storkusin Linnea jobbat som avlösare för första gången. Hon hämtade Malin på förskolan och gick hem till oss. Det fungerade som förväntat - kanonbra! Malin avgudar storkusinerna och att få vara ensam med Linnea var naturligtvis toppen. Jag vet faktiskt inte riktigt vad de gjorde här hemma, mer än att Malin åt 8 (!) fiskpinnar till middag. Men jag tror inte de var sysslolösa.

Under tiden var pappa och storebror på simskolan och jag satt på bibblan och skrev. Igår fick jag respons från ett förlag på ett av mina manus, så jag gjorde en del omarbetningar. De bad mig även skriva ytterligare en del i samma serie och skicka in. Det finns naturligtvis inga garantier i det här, men det känns inspirerande.

Jag hade ju tänkt att berätta om Malins simskola och skolmötet. Jag väljer simskolan idag. Det går väldigt bra där. Malin är inte alls osäker längre utan hänger med på alla övningar. Och när barnen själva får välja övning, då är hennes favorit att hoppa från kanten. Pappan har varit med i bassängen de första gångerna men nästa gång ska han stanna på kanten. Med sina 95 centimeter bottnar inte lilla fröken någonstans, men någon av de tre lärarna ska väl kunna hålla i henne.

I kväll ska jag inte nudda kudden lika sent som igår... så nu säger jag Good night Sweden, wherever you are. Och förresten, America oxå!

Inga kommentarer: