08 augusti, 2011

Starter

Jobbstart, förskolestart, fritidsstart. Dagen har inneburit en hel massa starter och därmed även några avslut: semestern och sommarlovet är till ända. Semestern har varit fin. Vi har gjort massor av utflykter och aktiviteter. Vi har badat mycket och hunnit med många kompisträffar. En semester helt i min smak, förutom att jag önskade några fler husvagnsnätter förstås ;-)

Nu går det inte längre att ducka för det faktum att resurspedagogen på Malins förskola sa upp sig precis innan semestern. Det känns så tungt! Jag har inte orkat ta det till mig riktigt och jag skulle ljuga om jag sa att det inte är ett stort bekymmer för oss. Men jag måste hoppas på en ny bra lösning. Till all lycka är det två pedagoger som jobbat mycket med Malins språkträning så kompetensen finns kvar i huset. Men ansvaret kan inte ligga på en person, det är för sårbart.

Det går inte att kommma ifrån att vi har en annan relation till Malins pedagoger än andra föräldrar har.

1 kommentar:

Marika sa...

Jag förstår precis vad du menar, vår resurs ska gå ner i tid denna termin pga studier... det känns jobbigt att hon ska vara borta mycket trots att det kommer att lösas "ganska" bra på förskolan. Men det är ändå ett oros moment!