16 januari, 2011

Töväder, bio, ICA och god mat

Snön smälter. Mycket tråkigt. Det är bara vatten och is överallt nu. Idag gick vi inte ens ut för Malin ramlar och blir sur. Istället för uteaktiviter har vi ägnat oss åt social träning. Hela familjen har varit på bio och sett Var inte rädd Långa farbrorn. Det var första gången vi varit på bio ihop och det var jättemysigt. Båda barnen (storebror också!) gillade filmen även om vi redan sett de flesta av Laban-filmerna som Anna valde ut. Det var nog hela biogrejen som var kul.

På söndagen hängde Malin med och handlade mat. Kul att köra minikundvagn, tyckte hon. Våra barn är aldrig med och handlar för en av oss storhandlar kvällstid. Det är för oss ICA har öppet till 22.00. Men det är klart att det är bra om barnen inte tror att kylskåpet fyller på sig självt.

På tal om mat har vi ätit ovanligt gott i helgen. Jag har köpt en ny kokbok och testat flera recept. Boken är kanon, kan verkligen rekommenderas: Kom in och ät, heter den. Nu ikväll hade vi dessutom besök av min vän B som också fick smaka.


Biobesök med popcorn!


Blivande rea-räv?!


Så här vackert var det i fredags morse. Nu är det bara grått, blött, halt och rått.

Inga kommentarer: