17 januari, 2011

Handledning på gång

Efter en helg med mycket matlagning finns det goda rester till måndagsmiddagen. Tacksamt när man kommer hem med två dyblöta telningar efter en eftermiddag i snöslask.

När läggningen var avklarad tog jag tag i ett dåligt samvete ... att sammanfatta den senaste träningsplaneringen på förskolan, som vi hade i slutet av november. Efter vårt möte blev Malin sjuk och december vabbades bort. Men nu är det dags för handledning av vår "Karlstadmodellen-coach" i veckan och då gäller det att vara i fas. Det är vi nu. På pappret i varje fall ;)

Äh, det låter allvarligare än det är. Men rent krasst vill vi ha ut så mycket som möjligt av varje handledningstillfälle och då gäller det att veta vad vi håller på med.

Jag hörde en glädjande nyhet på förskolan idag. SPC (specialpedagogiskt centrum) i kommunen har hyrt in vår handledare för att hålla en grundutbildning i Karlstadmodellen. Och de två pedagogerna på Malins avdelning som inte har någon utbildning i ämnet är anmälda. Äntligen tar SPC det här på allvar!

Karlstadmodellen den metod vi valt för Malins språkträning: http://www.karlstadmodellen.se/

Inga kommentarer: