07 november, 2010

4-års kalas!

Vi har firat födelsedag i helgen. Visserligen fyller Malin inte år förrän på tisdag, men det blir ju helsnurrigt att fira varenda dag. Alltså säger vi att vi har en 4-åring i huset redan nu ;)

Gårdagen startade med paket i sängen: en docka med tillbehör, kastruller till lekspisen och dito glas. Glasen hade storebror köpt för egna pengar och lagt dem i en egenhändigt tillverkad tygkasse där han ritat Malins gosekanin och skrivit både sitt eget och Malins namn. (Tårögd moder).

Mitt på dagen kom farmor och farfar och lite senare på eftermiddagen startade själva kalaset med resten av släkten. De allra närmaste uppgår numera till 16 personer, men vi blev 14 den här gången. Malin fick fler fina presenter: en Barbie, böcker, kläder, CD-skiva och lite annat smått och gott. Födelsedagsbarnet var på toppenhumör och blåste skickligt ut ljusen på tårtan, som bestod av bakelser Gustav Adolfs-dagen till ära.

Idag har vi återhämtat oss från kalasandet och varit ute i trädgården. Det har varit en kanonfin dag. Malin cyklar som aldrig förr och nu är det den vanliga tre-hjulingen som gäller. Hon vill gärna prova 2-hjulingarna också. Det är alltså dags att lämna tillbaka hab-cykeln nu.

På eftermiddagen åkte vi till simhallen och badade hela familjen. En rolig avslutning på en bra helg!

I år var paketöppnandet riktigt intressant. När paketen var slut frågade Malin efter fler!

Inga kommentarer: