02 juni, 2010

Utskolning

Idag var jag tillbaka på jobbet efter två dagars toppenkurs: "så utbildar du andra". Kursen var faktiskt över förväntan för min del. Massor av bra tips kring föredrag och både större och mindre möten. Dessutom mycket övningar och återkoppling.

Innan jobbet hann jag med ett "utskolningssamtal" med storebror. Det märks att det börjar bli allvar nu och han verkar inte helt bekväm med det faktum att han inte ska tillbaka till förskolan efter sommarlovet. I måndags var alla blivande skolbarn från förskolan på en utflykt till skolan för att bekanta sig med gården och i nästa vecka ska storebror och vi föräldrar hälsa på i den blivande klassen. Jag håller tummarna för att det ska flyta på!

Malin har haft ledig dag med pappa. Egentligen var det ännu ett tandläkarbesök inplanerat för att följa upp gomplattan, men tandläkaren var sjuk så det blev inställt. Istället har far och dotter haft världens sommardag på hemmaplan. Studsmattan har varit flitigt använd. Hon har verkligen blivit skicklig, nu är det variation mellan fothopp och rumphopp som gäller. Precis som storebror gör!

Inga kommentarer: