11 maj, 2010

Besök på fritids

Idag har vi gjort en officiell påhälsning på storebrors kommande fritids. För oss föräldrar känns det kanonbra, men vår son är alltid försiktig med nya saker. Och det är ingen av hans nuvarande förskolekompisar som ska gå där. Efter ett tag tyckte han i varje fall att det var OK att gå iväg och bygga lego med de nya pedagogerna och några av barnen. Det var efter de serverat glass och saft till mellanmål - så det är väl den bilden vi får påminna honom om ;).

Annars är mellanmålen faktiskt en anledning till att välja just detta fritids. Variation - inte bara fil och mackor utan fruktsallad, ungsstekta rotsaker, pannaka, varma mackor och en massa annat gott. Sedan är gruppen liten, 18 barn, vilket innebär att de kan göra fler aktiviteter. På loven då skolan är stängd och det är långa fritidsdagar åker de ofta på utflykt. Vi fick bland annat se bilder från Borås djurpark, olika museer och badplatser.

För att hoppa till ett helt annat ämne ... sedan jag slutade skrivarkursen har jag faktiskt fortsatt att skriva på min berättelse nästan varje dag. I varje fall 15-30 minuter. Läste någonstans att man inte ska underskatta de små stunderna ... Jag njuter i varje fall!

2 kommentarer:

Ingerun sa...

Va Roligt! Den blir säkert jättebra.
/Ingerun
P.s Om den här kommentaren kom in mer än en gång så var det inte meningen. :)

Lotta sa...

Tack Ingerun! Hur går dina projekt?