29 april, 2010

Skrivarkurs, gomplatta & deklaration

Veckan har tickat på utan att jag har hunnit in här på bloggen. Det har varit "avslutning" på min skrivarkurs. Väldigt tråkigt, men det är ändå skönt att inte ha en fast tid att passa nu när det börjar bli ljusa kvällar. Den här kursen har verkligen givit mig inspiration att att skriva vidare. Jag har ständigt ett block i väskan där jag antecknar idéer, miljöer och bra repliker. Det är inte omöjligt att jag hoppar på fortsättningskursen till hösten då man kan jobba med ett längre skrivprojekt. Vi får se vad framtiden bär med sig.

Igår var pappan med Malin hos specialisttandvården för att justera gomplattan. Det går ju som bekant inte så bra med de övningarna. Malin får panik av gomplattan och vi föräldrar fegar ur. Men vi fick bra tips och jobbar på.

Ikväll var min kompis här och agerade färgkonsult. Vi ska låta måla om huset och frågan är om vi ska byta kulör, det blir nog så. Vi har fått in offerter från några målare och nu måste vi bestämma oss.

Men för ögonblicket är det deklaration som gäller. Jag kan inte skjuta upp det längre för vi ska åka på premiärtur med husvagnen i helgen och då vill jag inte ha det hängande över mig.

Inga kommentarer: