14 december, 2009

Tandläkarbesök & Luciatåg

Idag åkte maken och Malin till Halmstad för att göra avtryck för en gomplatta. Det gick väldigt bra. Malin var oerhört samarbetsvillig och charmade sköterskor på löpande band. Läkaren lyckades att ge henne en precis lagom dos lugnande medicin. Hon hetsade inte upp sig men blev heller inte för "groggy". Då allt var klart åt hon glatt två pannkakor på ett café med en pappa som började andas ut. Den långa utflykten till Halmstad gav ändå utdelning.

Samtidigt som detta pågick var jag på storebrors Lussefirande. På hans avdelning har man Luciatåg utomhus. Det var jättemysigt. Barnen var fina och duktiga. Flera av barnen läste verser och storebrorsan klarade sin galant, även om hans läskompis drog sig ur. Mammas hjärta blev extra varmt i kylan. Efter lussandet var det fika på stående fot och de flesta drog sig hemåt ganska snabbt eftersom kvällen var kall.

Storebror och jag avslutade kvällen med julkalender och kalasplanering. Han fyller år 1 januari så inbjudningar till barnkalaset måste ut nu mitt i julstöket. Det blir dinosaurie-kalas ...

Inga kommentarer: