08 november, 2009

3-årskalas nummer 2

Även idag har vår gumma blivit firad ordentligt. Först på morgonen av lilla familjen och sedan på eftermiddagen av stora familjen. Docka, dockvagn, ny overall, klossar, draghelikopter, böcker, handväskor, hårsnoddar, lera, hemmagjorda magneter, cd-skivor och kanske något mer som jag just nu glömt finns nu i unga damens ägo.

Morgonen ägnade jag helt åt bakning; bröd och chokladtårta till kalaset och scones till fars frukost. Sedan ny städning för att undanröja russin och kexbitar efter gårdagens party. När gästerna kommit, ätit och gått konstaterade jag att jag inte varit utanför huset på hela helgen. Så jag tog en promenad i mörkret, skönt med luft!

Imorgon är det dotterns riktiga födelsedag och hon kommer att ha med sig glass till dagis. För övrigt firar vi inte mera ... nu får det räcka!

Men jag kan använda morgondagen åt att tänka tillbaka på allt vi varit med om och lärt oss de senaste tre åren. Och bara njuta av känslan av att ha en så underbar familj. Ni skulle sett storebror idag när han övade färger med Malin. Han hade en liten tupp med olika färger på fjärdrarna och satt och frågade Malin vad det var för färg på dem. Han tecknade övertydligt och Malin härmade (hon kan färgerna egntligen - men jag tror att hon tyckte om att sitta så med brorsan). Stoltheten i storebrors röst när han ropar: Mamma, hon både tecknade och sa blå!

1 kommentar:

LinneaiVejle sa...

Åå, jag ønskar att jag kunde varit med.. :( Tyværr kom en resa til Hamburg ivægen men jag ønskar lilla Malin en kanonfødelsedag!

kramar från storkusinen.