19 oktober, 2009

Get It Down 31 for 21, dag 19

I dagens "Idagbok" från förskolan kunde vi se bilder från samlingen. Malin väljer sångkort. Det är så kul att se hur hon vuxit - främst i de andra barnens ögon - sedan hon började gå. Sedan kan hon ju vara med på sånglekarna på ett helt annat sätt. Härligt!

Förskolekorten kom idag ... gruppbilderna var ingen succé för någon av syskonen Ekensten. Malin såg olycklig ut med fingrarna i munnen och storebrorsan blundade. Men porträttbilderna blev fina! Förra året var det så viktigt för mig att Malin skulle bli bra på gruppbilden. Att hon skulle vara fin när hon syntes på allas kylskåp. Jag hörde kommentaren "där är hon som har Downs syndrom". I år känns det inte lika viktigt ... även jag utvecklas!

Tack för läggningskommentarer! Läggningen gick snabbare idag - men inte utan brottning. Nu hoppas jag att hon inte går upp så tidigt som halv fem i morgon. Det gjorde hon idag. Visserligen somnade hon om när pappan la sig på golvet. Men vi ska ju inte börja sova i hennes rum nu - när vi inte gjort det på tre år!

Inga kommentarer: