05 maj, 2009

Sommarskola

Vi har fått besked om att vi fått plats på Sommarskolan i Karlstadmodellens pedagogik, som arrangeras av Iréne Johansson i Hagfors. Det är att åka till källan ... eftersom Iréne är den som forskat fram och byggt ihop hela modellen som vi använder i Malins kommunikationsträning. Två av Malins pedagoger på förskolan kommer att följa med på utbildningen. De har sökt - och fått - stipendium för att kunna åka med. Vi är jätteglada över att de vill tillbringa en knapp vecka med vår familj och fördjupa sig i det som är Malins dagliga träning. Naturligtvis kommer det alla barn i förskolan till gagn, men ändå!

Sommarskolan kommer att innehålla föreläsningar, workshops, individuell rådgivning, tillverkning av träningsmaterial och barnaktiviteter. Det kommer att ge oss fördjupad kunskap om Karlstadmodellen och personliga råd och tips kring Malins träning. Dessutom får vi möjlighet att träffa andra familjer som har liknande förutsättningar.

Det ska bli jätteroligt det här ... Nu håller jag tummarna för att vi ska få ekonomiskt bidrag ur någon av alla de stiftelser jag sökt!

Länk till Karlstadmodellens webbsida

1 kommentar:

Branmarkarna sa...

va roligt då ses vi där!!!