27 februari, 2009

Grattis på min födelsedag!

Idag fyller jag år. 39. Ett år kvar till "the big 40". Känns helt ok. Har firats med blommor på jobbet, hemsnickrade presenter från sonen, snygga prylar från designbutiken av mannen och blöta pussar av Malin. Firade mig själv med semlor och tulpaner. Vädret firade mig oxå ... stålande sol och kallt.

Det har kommit in ganska många anmälningar till familjefesten. Roligt! Sedan har jag förstått att inbjudan spridit sig vidare i andra nätverk. Det blir nog fullt, tror jag. Dessutom har lokaltidningen nappat på idén att uppmärksamma dagen, vilket känns jättebra. Bakgrunden till dagen är att sprida kunskap kring Downs syndrom för att öka medvetenheten hos gemene man.

Något helt annat, såg precis en dokumentär om Olle Ljungström. Ett av mina tre bästa konsertminnen i livet är med Olle Ljungström. Det var på en klubb i Göteborg. Väldigt intim spelning. Publiken var precis inpå scenen och vi stod längst fram. Det var som om alla kände alla och Olle var kompis med oss varenda en. När var det ... 2002? 2003? Då såg jag ingenting av den trötte Olle som filmen handlade om. Han är sjuk i diabetes och dricker en hel del ... en oerhört bra dokumentär, men tragisk.

2 kommentarer:

Lena sa...

Grattis!
Jag fyller nästan samma som dig fast 10 år till detta år.......Så det blir jämt nästa år för oss båda.

/Lena

Marika. sa...

70 är ett bra år att vara född!
Grattis....