18 november, 2012

Föreläsningsfix

Och vart tog helgen vägen? Vi startade stort med en tårta i fredags. Lördagen förflöt i trädgårds- och husstök innan barnfri fest. En 40-åring överraskades och firades med mat, musik och mingel. Och lite vin då! Vi kom hem och avlöste barnvakteriet vid ett-snåret och var väl lite trötta idag. Men ingen rast eller ro.

Jag höll i en föreläsning om pubertet ordnad av Svenska Downföreningen Väst. Jag pratade inte alltså, jag hade bokat in en barnmorska som arbetar på ungdomsmottagning. Men jag skulle iväg och fixa fikasaker och ställa i ordning i FUB:s lokal i Göteborg. Vi hade runt 35 deltagare och föreläsningen kändes uppskattad. Det är ganska svåra frågor för de flesta föräldrar och kanske ännu lite större utmaning för föräldrar till barn med funktionsnedsättning. Den föreläsande barnmorskan var vår barnmorska på förlossningen då Malin föddes och det kändes väldigt roligt att träffa henne igen.

Nu är det kväll och alla är trötta. Storebror som sov över hos en kompis i natt hade väl sovit sådär, Malin sov gott hemma men kom i säng lite senare och vi föräldrar sov ju definitivt för kort tid i natt. Hoppas på en lugn natt och god uppladdning för kommande vecka!

Inga kommentarer: