11 juni, 2012

En måste-vecka

En ny veckan med massor av "måste-göra-saker": besök på Fritids inför starten i höst, läkarbesök med barn ett, barn två och mig själv, skolavslutning, pensionsavtackning, studiedag på förskolan och dessutom fixning av matsäck till två heldagsutflykter samt hämtning av allt träningsmaterial från förskolan. För övrigt jobbar jag ;-)

Jag började i varje fall att plocka hem träningsmaterial från förskolan idag. Det blev fyra bärkassar. Och jag har lika mycket kvar! Jag vågar påstå att vi har laminerat en del de senaste 3,5 åren. Nu borde jag sortera, katalogisera och stuva undan allt material på ett strukturerat sätt så att jag kan hitta sakerna igen. Men jag anar att påsarna kommer stå kvar på golvet i arbetsrummet ett tag. Hursom, att plocka ihop materialet fick mig att ta sista steget mot att anmäla mig till höstens kursstart av "Handledarutbildning i Karlstadmodellen", modellen vi använder för Malins språkträning. Jag har resonerat om det här med mig själv, min man och andra som går eller har gått utbildningen i flera år nu, men först nu är jag mogen. Hoppas bara att det finns platser kvar när jag äntligen bestämt mig!

3 kommentarer:

Linda sa...

Hade du bott nära oss hade jag erbjudit oss som "försöksfamilj"

Linda sa...

Hade du bott nära hade jag erbjudit sonen som "fall-barn"
Lycka till!

Lotta sa...

Smickrande! Jag kommer att jobba med Malin som kasus-barn. Det kanske inte är optimalt, men det finns absolut inte tid att engagera sig i ytterligare ett nätverk.