28 november, 2011

Träff på Bushuset

Igår träffade vi en massa kompisar ur Downtown på Bushuset i Mölndal. Det var Svenska Downföreningen som ordnade en träff där. Malin har inte gillat lekställen med bollhav och klätterställningar tidigare, men igår var hon ostoppbar. Hon studsade, rutschade, klättrade och badade bland bollar utan att tveka. Till slut fick jag klänga efter i klätterställningen för att hon inte skulle komma bort. Det enda hon tvekade på var den långa rutschbanan och det är jag glad för. Det tyder på en viss självbevarelsedrift i varje fall.

Malin var inte speciellt intresserad av att umgås med sina kompisar från tidigare teckenläger, men som förälder kändes det skönt att det var så många barn med Downs där. Ibland tycker jag att det är jobbigt att vara udda på en lekplats ...

Hur som, barnen hade kul - även om de inte lekte MED varandra, utan BREDVID. Vi föräldrar hann byta något ord emellanåt, men inte mycket. Vi pratade om att ha en mammaträff nästa gång och det ser jag fram emot. Många vill prata skola, kompisar och fritidsaktiviteter och det är svårt att koncentrera sig samtidigt som man passar barn.Inga kommentarer: