16 oktober, 2011

Helgsummering

Vilken händelserik helg ... Malin var hos stödfamiljen under lördagen. Lite ledsam lämning, men sedan hade hon en toppendag med bland annat ett besök till djuraffären. Storebror var på kalas så vi hade faktiskt ett par helt barnfria timmar som ägnades åt ... shopping och trädgårdsarbete! Lördagkvällen spenderade storebror och jag på det stora möbelvaruhuset. Jag har beställt tyg till nya gardiner i vardagsrummet och det fick oss att även byta ut våra förskräckligt blåa cd-hyllor mot en mer sobert vit hylla. Jo, vi tillhör dem som fortfarande köper cd-skivor!

Ett jultips nu i oktober är att det fina tomtebeklädda papperspåsar att köpa på Ikea. Passar väldigt bra till 24 små presenter i december, om ni fortfarande håller på med sån´t.

Söndagen blev ockå en bra dag. Storebror var hos kompisar och mannen monterade den nya hyllan. Malin och jag åkte till stora staden Göteborg och gick på bio med kompisen T-L och hennes mamma. Efter filmen strosade vi ner i Haga, fikade och hittade en lekplats. Efter all denna stadsluft var Malin rätt trött (och hungrig!) men det dåliga humöret kunde avhjälpas med en banan. Tur var det, för sedan åkte vi vidare till nästa begivenhet: spontanmiddag hos storebrors kompisars familj. Och där hade de precis fått hem två kattungar. Malin var fullkomligt salig, hon kramade och klappade med fantastisk ömhet.Här följer en gäng bilder från vår höstträdgård efter allt fixande med gräsmatta och nya rabatter ... (mest av intresse för farmor, tror jag!)Inga kommentarer: