20 februari, 2011

En solig helg

Vilken helg vi har haft. Ett strålande vinterväder som perfekt avrundning av sportlovet. Lov och lov ... storebror har varit på fritids hela veckan. Men det tycker han är lov!

Igår hade vi besök av storkusinen som numera bor i Danmark. Vi träffades varken i julas eller vid födelsedagarna så det blev allmän presentutdelning. Lego och duplo för hela slanten och glada barn på det! Vi åt våfflor och fick ännu mer besök, nu av kusinens föräldrar. Det blev en lång skön "prat-fika-lunch".

Kvällen avrundades med spontanmiddag med grannar och Melodifestivalen. Väldigt bra den här gången! Båda mina favoriter direkt vidare till Globen ... men jag förstår inte hur Sebastian kunde åka ut. Det var ju en av de bästa låtarna faktiskt. Men han är lite kylig den killen - ingen glimt!

Idag var vi på skridskoutflykt. Vi tvekade först eftersom vi inte trodde att Malin skulle gilla läget. Men det funkade kanonbra! Storebror åkte skridskor med ett helt nytt självförtroende och Malin spankulerade omkring på isen. Fika på en klippa i eftermiddagssolen - och dagen var fulländad!



Inga kommentarer: