21 juni, 2010

Blivande trubadur?

Jag hittade Malin spelande och sjungande framför spegeln i vårt sovrum. Hon hade hittat min gamla ukulele. Blivande trubadur?Nu jobbar familjen sista veckan innan vi har semester i fem härliga veckor. Det är även storebrors sista dagar i förskolans trygga omsorg, men det pratar vi inte så mycket om. Skolan är fortfarande ett känsligt kapitel. Imorgon ska vi på inskolningssamtal och då ska storebror följa med för att träffa läraren en gång till innan hösten.

Förresten har vi varit och träffat en hab-läkare. Det är så ovanligt att jag måste skriva om det. Det var två år sedan sist. Och fortfarande var det ingen som vi kommer att träffa igen. Det finns inga hab-läkare! I varje fall har inte vårt landsting lyckats rekrytera någon. Men nu hade de några på gång som skulle "stå på tillväxt". Och det var just tillväxt vi ville prata om. Vi tycker att Malin är kort. Visserligen har hon inte långa föräldrar ... men ändå. Nu har vi pratat om det och vi ska släppa ämnet. Hon är lagom.

Beskedet om bostadsanpassning (staket) lyser med sin frånvaro. Hur länge har ni andra fått vänta på en sådan handläggning?

1 kommentar:

Ingerun sa...

Vilken härlig bild!
/Ingerun