08 april, 2010

Nytt träningsmaterial

Dags att ta fram nya övningar för Malins träning på förskolan. Den här gången sköter vi planeringen via telefon och Idagbok. Pedagogerna har mycket kvällsjobb just nu så vi får helt enkelt inte ihop någon tid att ses på ett par veckor. Men det här går oxå bra!

Jag hittade ramsan om Musmor och hennes ungar färdigtillverkad så den fick snabbt ta plats. Sedan har pedagogerna utökat och lagt till en del efter eget huvud. Malin är som en svamp just nu och vill ha nytt hela tiden. Jag frågade vår handledare i Karlstadmodellen om hon tycker att vi går för långsamt framåt, ibland känns det så. Men hon sa att det är bra att ge den enkla grammatiken mycket tid för det är en viktig grund att stå på. Det gäller naturligtvis att variera övningarna så att Malin inte tröttnar.

Klippdockorna Olle och Mia är väldigt populära tillsammans med ansiktsuttrycken för olika känslor. Finns på Hatten. Det är skönt att en del material finns att köpa för ibland räcker inte tiden till för egen tillverkning. Men det kostar naturligtvis.

Jag är glad över att vi fått ihop en del fondpengar till årets lägervecka. Semesterkassan ska räcka till mycket så det känns kanonbra att slippa betala allt själva.

Inga kommentarer: