19 januari, 2010

Misslyckad hörselkontroll

Idag var pappan med Malin på öronkoll. Hon får sina trånga hörselgångar kollade varje år och det såg ok ut även denna gång. Så långt allt väl. Men nu skulle läkaren även göra en hörseltest. Det fungerade inte. Malin fick hörlurar på sig och skulle flytta klossar när hon hörde ett pip. Nja ... inte hennes grej. Då säger läkaren "jag misstänkte att det inte skulle fungera så ni får en remiss till en specialistavdelning". Det kunde vi väl fått med en gång då! Det är nog med besök utan att behöva åka två gånger på varje grej. I onödan! Dessutom var det väntetid mellan de olika undersökningarna så hela dagis- och arbetsdagen gick.

Det var andra gången på kort tid som detta hände, det var ju samma sak med gomplattan. Vad lär vi oss ... jo att ställa tusen frågor innan varje besök för att själva kunna bedöma om allt är förberett.

PS. Mästarnas mästare - himla bra tv-program! Och nu blir det P3-Guld-galan. Min kompis ska sjunga i kören bakom Miss Li.

1 kommentar:

Anonym sa...

Va tråkigt att det inte fungerar med att de fixar rätt undersökning direkt. Det är jobbigt då det blir en följetång och man måste iväg igen. Max får alltid kolla hörseln med att de sätter en "snäcka" i örat" går väldigt bra...här har jag bilder på det om du vill se.
http://ettnyttliv.wordpress.com/2009/11/26/horselcentralen-avverkad/
Kram Anna