31 januari, 2010

Helgsummering

Jag har inte varit någon flitig bloggare den sista veckan, men nu kan jag i varje fall summera helgen.

Igår var det en fantastisk vinterdag här. När Malin följde med avlösaren till biblioteket passade övriga familjen på att gå på "skattjakt" (geocaching). Det var sol, snö och många minusgrader så det gällde att hålla igång. Men den här cachen låg på ett berg och vi fick pulsa upp i snön så vi höll värmen. Som tur var fanns det verkligen något i skatten när vi kom upp. Frukt och choklad var också en belöning. På hemvägen köpte vi semlor ... världens godaste semlor! Maleviks Kakhus - rekommenderas för dig som bor här i närheten.

Storebror kommenterade speciellt att det var roligt att vara på utflykt med BÅDE mamma och pappa. Något att tänka på - ofta är det ju så att en av oss (jag!) passar på att fixa något när vi har avlösare. Men det är viktigt för sonen att ha med oss båda.

Malin å sin sida hade haft en jättekul stund med avlösaren. Den organiserade sagostunden hade inte varit så poppis, men att läsa böcker ihop med G var bättre. Och fikastunden på cafét. Tänk om man hade kunnat vara en liten fluga och följa hur Malin är tillsammans med någon annan än oss. Det hade varit spännande!

Idag har vi städat, skönt när det är gjort. Sedan kom en kompis till storebror hit. Malin och pappa fick roa sig medan jag gick på "bäbisskådning" med dito kaffe. Mys!

Inga kommentarer: