24 januari, 2010

Ett barnfritt dygn

Maken och jag har varit bortresta och bott på hotell. Visserligen reste vi inte längre än till Göteborg (4 mil) men det är inte det som räknas. Vi reste själva utan barnen. Det var min 40-årspresent till maken. Barnvakt, middag och hotellnatt. Eftersom vi är usla på att ta egen tid är det nästan det finaste man kan få ;). Senaste gången var bröllopsnatten för snart två år sedan. Då reste vi också till Göteborg. Vi trivs där!

När vi checkat in började vi med en drink framför brasan, sedan underbar middag med gott vin på Dinner 22. Efter detta gick vi på bio och såg Sherlock Holmes. OK film, lite för mycket underhållningsvåld för min smak men uppblandat med spänning och komiska poäng. Idag promenerade vi på sta´n, fikade och köpte lampor innan vi åkte hem till barnen vid lunchtid.

Mattis bror med fru bodde hos oss och passade barnen och det gick kanonbra. Väldigt skönt, vi borde kanske ta oss egentid lite oftare!

Nu laddar vi för en ny vecka ...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Såg att du ville ha "mallen" till idagboken. Det går bra. Maila mig på anmaok@hotmail.com så får jag din mail och skickar över =)
Kram Anna