17 maj, 2009

Göteborgsvarv & romantik

Jag måste ju nämna mannens Göteborgsvarv ... trots att han går mot "the big 40", ofta får barnens virus och hinner träna mycket sporadiskt gick det bra för honom i år oxå. Under två timmar, inga skador och gott humör. Då är det lyckat!

Barnen och jag åkte ner mot Falkenberg på namngivningskalas medan maken sprang. Vi lämnade ett soligt Vallda och mötte ett kyligt Björsgård. Men det var fint och roligt ändå. En högtidlig stund, underbart god mat, trevliga samtal och nya lekkamrater. Platsen där kalaset hölls är den namngivnas farmors lantställe. Det ligger vackert som en dröm ... utsikten går mot en obruten horisont och klipporna är karga. Vi träffade en familj där en av sönerna har Downs syndrom. Jag visste att de fanns i bekantskapskretsen men hade aldrig träffats. Det visade sig att de var kompisar med en av familjerna som var nere och firade DS-dagen i Kungsbacka. Världen är liten här i "Down-town".

Romantiken då ... det har firats bröllop i familjen. Inte just i vår lilla familj ;) men strax utanför. Det är mannens bror och min svägerska som gift sig, för andra gången faktiskt. Det skulle vara i smyg ... men vi hade anat lite. Efter vi fått det bekräftat fixade vi en liten hemkomstöverraskning ... GRATTIS igen!

Inga kommentarer: