19 juli, 2010

Go West ...

Efter Osby styrde vi kosan mot väst, närmare bestämt till Kullabygden. Vi bor just nu på en camping som heter Lerbergets camping söder om Höganäs ... men vi ska flytta imorgon. Vi hade tänkt att stanna 5-6 dagar på sista stället innan vi åker hem och här finns mycket att göra, men vi trivs inte alls på den här campingen. Vi har en kass plats nära infarten (trafik!) så vi måste passa Malin varje sekund. Vårt närmaste servicehus har inget kök så vi måste knata iväg en bra bit för att laga mat och diska. Stranden är sådär, även om vi inte har fokus bad längre så vill vi att stranden ska vara bra om man ändå bor vid den. Grannen är packad redan vid lunch ... det förekommer på campingar men man kan ju välja bort det! Att vi stannar två nätter beror på att vi inte orkade bryta upp med en gång.

Men idag har vi haft en mysig utflyktsdag ute vid Kullens fyr - fantastiska vyer! Och ett fint Naturrum med mycket att se på. Sedan åkte vi till det berömda fiket på Skäret, Systrarna Lundgren. Även det var en fin upplevelse som vi delade med rätt många andra ... Snacka turistfälla. Dyrt som skam! Men jag vidhåller - värt ett besök.

Imorgon flyttar vi till en annan barnfamiljsfälla ... First Camp Mölle. Vi ville undvika en sådan stor camping men idag när vi var och kollade så kändes den bra ändå. De olika fälten var avdelade med höga häckar så det kändes inte så stort. Hoppas på bättre trivsel där!

PS. När vi var på Lekoseum i Osby träffade vi en Stockholmsfamilj med en jämnårig "kompis" till Malin. Det visade sig att vi arbetar med samma handledare i Karlstadmodellen. Världen är liten. Speciellt i Down Town.

Inga kommentarer: