13 februari, 2010

Ikea på en lördag

Ikea med barnen på en lördag - är det smart? Det funkade faktiskt fint. Vi hängde på låset för att hinna före den stora massan. Sedan fick en av oss vuxna punktmarkera Malin eftersom hon älskar att springa på stora ytor. Och den affären innehåller en del vinklar och vrår att komma bort i. Men hon tyckte även om att provsitta soffor och provsova i sängarna. Köttbullar och pasta i restaurangen gick också hem.

Vi är ute efter en ny soffa och har en speciell åtanke, men den fanns inte i färgen vi tänkt. Vi får se ... samtidigt funderar jag över att vi ändå inte får det där snyggt designade hemmet, vilken soffa vi än köper. Det kanske är helt bortkastat att köpa soffa, byta gardiner, handla matta och nya lampr?! Vi kan ju ändå inte hålla hemmet så välstädat att det verkligen märks. Det är leksaker och stök en minut efter avslutad städning ... lagom trendigt med okokta pastor från dockspisen och ett hav av leksaker i vardagsrummet.

Vi får se hur det blir med soffan men vi inhandlade en del saker till storebrors rum: en skrivbordsstol, tyg till nya gardiner och en väggklocka. Sedan blev det en dörrmatta, stång att hänga smågrejor på i tvättstugan, lampa till badrummet och lite annat plock.

Glöm inte Melodifestivalen ikväll ... Glada Hudik-teatern i pausen!

1 kommentar:

Humlisen sa...

Tänkte bara tipsa om en affär strax öster om Borås som har en del fina soffor till ok priser http://bosattningspiraten.jetshop.se/ (om ni är utflyktssugna alltså) :) Lite udda tider dock som kan vara bra att ha koll på innan man åker ;)