15 februari, 2009

Hjärtliga dagar

Sonen har tagit fasta på att det är presenter som gäller på "alla hjärtans dag". Och föräldrarna har gått i fällan. Men visst är det trevligt att fira, vardag har vi så mycket ändå. Det blev en legomodell till sonen och en Max-bok till Malin. Själv fick jag chokladpraliner från Flickorna Kanolds chokladfabrik... vilket är ett säkert kort! Mannen fick en cd med Eldkvarn ... den gillar jag oxå ;)

Vi hade en hjärtlig schlagerafton med en kompisfamilj. Bubbel och röda gelehallon, middag och vin. Godis och snacks. Vi hejade på Måns och det gjorde resten av svenska folket med.

Medan sonen var på kalas och Malin och pappan vilade gjorde jag en "ko-bok". Det är en temabok med olika typer av bilder på kor. Fotografi, teckning, kopia ur Mamma Mu-boken, svart-vit tecknad och någon mer. Malin gillar bara fotografier, detta är ett försök att få henne intresserad av andra typer av bilder. Karlstadmodellens material bygger på mycket tecknade bilder - som man färglägger själv. Än så länge är det svårt att få Malin intresserad av den typen av material.

Inga kommentarer: